Món Obert a Ràdio l’Hospiatlet 96.3 FM, Internet, TDT i podcast

16-10-10

Al Món Obert d’aquest dissabte 16 d’octubre parlarem amb Amnistia Internacional sobre les reaccions dins i fora de la Xina que hi ha hagut després de l’anunci del premi Nobel de la pau a Liu Xiaobo. Durant la primera hora del programa també parlarem amb Flavio Carvalho, politòleg i ex-assessor del Govern de Lula da Silva, sobre les eleccions al Brasil – encara pendents de la segona volta el dia 31 – i sobre què podrà aportar al país la més que probable nova presidenta Dilma Rousseff.

Amb els nostres tertulians habituals, també ens farem ressò del Dia Internacional contra la pobresa, que se celebra el diumenge.

A la segona hora estem d’enhorabona perquè estrenem secció! De la mà de la periodista Alícia Fàbregas parlarem dels conflictes i desastres oblidats, d’aquelles zones d’actualitat que sovint deixem de banda davant notícies que ens demanen més atenció. A partir d’aquesta setmana, aquests punts d’actualitat també tindran un espai setmanal al Món Obert.

També parlarem d’economia amb en Pep Cabayol a ‘Tinguem la crisi en Pau’ i en Damià Caro, a l’Hospitalet Coopera ens presenta l’entitat Xarxa de Consum Solidari, que té una botiga a L’Hospitalet.

A la secció de propostes ‘Què podem fer’ en Damià ens parlarà del llibre “Somos uno”, una publicació que celebra els 40 anys de Survival International, el moviment pels pobles indígenes.

Escolta Món Obert en Directe els dissabtes de 10 a 12 del matí (Ràdio l’Hospitalet)

Explore posts in the same categories: Uncategorized

Deixa un comentari